sto ti rekoa dali ima sansa narednive nedela dve da te stavat na spisok? bidejki i mene mi se javija da dostavam novi dokumenti nedelava , pred godina i 7 meseci imam podneseno i novi mi pobaraa pa cekam do vtornik da mi bidat gotovi i povtorno da gi dostavam.
Sakam da prasam tie sto polagavte sega dali se polaga na istiot fakultet kako prethodno ili na drugo mesto?
Decki tie sto ke polagate teoretski del vo ponedelnik pisete kako ke pominete, dali se prasanjata tie, vo slucaj da im teknalo da smenat nesto, se e mozno kaj niv
Dali nekoj znae odgovor za 138 prasanje. Dali treba dvete da se zaokruzat, bidejki spored mene socijalen razvoj e tocno
Здраво ...дали можи некоја од вас да ми пушти прашањата за неговател не ми ги отвора Поздрав и убава вечер на сите ♥️
Decki sto mislite dali ke stavat spisok za teoretskj za ponedelnik.. ne veruvam telefonski site da gi izvestile... kazaa na nekoj deka ke ima i spisok?
Jas gi dobiv i mi rekoa deka ke ima spisok za teoreckiot vo ponedelnik da vidam na spisokot dali me ima bidejki ne me kontaktiraa tie,rekoa deka ne mozat site da gi izvestat
Не точниот одговор е Социјален развој Заборавиле од тестот да го избришат едниот можен одговор. Сегое прашање има само еден точен одговор.
Sigurno ke ima spisok, i najverojatno ke go stavat vo nedela, bidejki sekogas stavat spisok 1 den prethodno