Да прашам тие утре што ке полагаат практичен дел за неговател, дали ги учевте само тие од нивната страна студии. Да не испадне да ги има и тие другите од претходно што ги имаше?
Dali ima nekoj sto ne go polozol teoretskiot del, sto polagavte nekni vo sredata? Me fakja panika polagam utre
Здраво на сите. Јас денес во 14:00 треба да го полагам испитот за стручен соработник. Како што ја следам дискусијава, сфатив дека прашањата се на заокружување. Точно е тоа? Гледам дека спомнувате теоретски и практичен дел. Како се поделени, во два различни термини? Извинете ако прашувам нешто што е веќе објаснето претходно, долга е дискусијата за пребарување. Поздрав
Во ред,ме побуни малку има исти прашања во прашањата за неговател,па понислив пак да не смениа нешто,фала
I jas polagav teorija za neguvatel,testovite bea od dodadenite prasanja so zaokruzuvanje , lesno bese ...
Dali na nekoj od vas vi se imaa javeno da gi obnovite dokumentite? Jas podnesov 2023 god. Voopsto mi se nemaat javeno.
Jas podnesov pred 1 godina i mesec ne mi se javija uste me nema na spisokot, no jas koga im se javiv mi kazaa deka mora novi dokumenti treba dopolnitelno da se odnesat i togas ke me stavele na spisok. Odnesete si ne cekajte da ve iskontaktiraat
И јас сум од 2023 денес бев во МТСП однесов док.без да ми се јават и ми дадоа ново ливче со истото бројче и година 2023 кога сум поднела,и го има денешниот датум и година,рекоа да чекам ќе се јават