Ние на 18ти што полагавме практичен уште нема рез.. Јас никаде не видов. Ако некој знае нешто нека каже
Јас полагав на 18-ти за практичниот дел. Уште тогаш кажаа дека резултатите ќе бидат објавени за два дена, ама како што гледам сè уште ги нема. Искрено, мислам дека и нема ни да ги објават, затоа што целата постапка е повеќе формалност. Верувам дека сите сме положиле, па само останува да ги очекуваме лиценците, кои ќе ни ги испратат на домашна адреса.
Za dva dena mi rekoa ke ima rezultati ama ne e kako sto rekoa,deneska edna nedela napraifme od polaganjeto,mislam deka polagafme site nema da ima nekoj sto ke padne od ispit ke i davat na site zosto 2 godini ima shto nemase ispiti za licenci
Ne pominuvaat bas site....gi gledav brojkite na oni koj sto trebase da polagaat teoretski i brojkite na onie koj sto potoa odea da polagaat prakticen del
Но имаше многу што не се појавија на полагање па затоа мислам дека списокот на положени е помал. Не сум сигурна. Јас на 18ти полагав практичен па незнам што се направија со списоците
Мене ми рекоа пратете на страната. Па викам следам на страната, но рекоа за ден два а цела недела помина. И ми се испонаша демек не сте само вие што полагавте. А откако ќе имало резултати лиценцата на домашна адреса ќе ја прателе, значи кузнае кога ќе биде.
I jas mislam deka ne se pojavile site zatoa brojkata ne e ista si prvite spisoci.. mislam deka e cista formalnost. Na elektronskoto polaganje imas sansa poveke da ne go pomines ispitot zatoa sto rezultatite odma izleguvaat. Jas imam polagano elektronski pred 6 godini.