Za gradinkite nema pokacuvanje. Site pokacuvanje poalenive nekolku godini sto bea, Bea so minimalnata plata. Posledno pokacuvanje za gradinkite kako sto ima za obrazovanie I drugite nemalo od 2019 mislam
Moze li da spodelite tie sto polagavte za strucen rabotnik sto vi se padna teoretski i prakticen del?
Дали за неговател ги учите тие 155прашања за теорија? Ако може некој да ми каже како се паѓаат прашањата измешани се од овие 155 или со ред?
Документите од суд имаат важност 3 месеци. На документот треба да пишува за што може да се употреби. Лекарското уверение важи една година.
Jas vrtev pred nekoj den za da prasam....ne mi se javija...ke vrtam denes pak pa ako imam nekoe info ke pisam
Од кои прашања учите за неговател од тие 155прашања или 83 ? пратети ми линк ако имате Однапред ви благодарам
Zdravo devojki, kade moze da se najde studija na slucaj za vispituvaci, jas nikade ne ja najdov studijata za Jana kako sto procitav pogore, ako mozete da prikacete. Vi blagodaram
Moja drugarka imase podneseno vo 2023god, i sega koga dojde red za polaganje trebase da gi obnovi dokumentite od sudot i lekarskoto uverenie, i dokumentot od centralen register