Истите нови прашања се препишува сите си кажуваат не се секирајте и среќно Рекоа студии ќе де полага на 29ти
Devojki, koj seuste ne polagal, citajte gi prasanjata od 129to do 187mo (za vospituvac). Tri grupi na testovi se, po 20 prasanja. Prelesno e, fleksibilno epten, ne se zamaraat onie od komisija... so sreka na site
Tie sto polagale da kazat dali ke ima rezultati od denesnive ispiti ili od kako ke se polaga vtoriot del togas ke ima ?
Denes polagav vtorata grupa,za vospituvac,20 prasanja ama ne se redosled kako vo materijalot,izmesani se,barem kaj mene bea...ako imas nauceno e lesno,jas za dve minuti gi zaokruziv 17 samo na tri se dvoumev ama mi tekna pa gi odgovoriv,okolu mene bea koleski koi polagaat na albanski taka da nemase kako da si pomogneme...ne vidov nikoj da prepisuva bidejki skoro site stanaa vo prvite 15 minuti...prasanjata se od 128 do 187 taka da citajte gi i lesno ke pominete.imase prasanja i malku promeneti ne bas isto kako vo materijalot na tie se zbuniv deka jas gi ucev bas kako sto se tamu.so lesno na site,se nadevam site ke polozeme.Da ne znae nekoja clenka so kolku tocni se pominuva ispitot.
Da ne prasa nekoj sto polagase koga ke ima rezultati od denes,jas samo prasav koga e vtoriot del,kazaa za vo ponedelnik
Кажаа резулати во тек на неделава да следиме на страната и кое време ќе е на 29ти Ја мислам дека сите положуваат
Koja studija vi se padna na tie sto polagavte vtor del i dali prasanjata se isto kako vo materijalot redosledno,i odgovorite...moze li da zapamtime na primer 1 prasanje tocen odhovor pod b da kazeme ili mora celoto da go zapamtime...aj ve molam koj polagal neka pise
Znaci mnogu se lesni prasanjata, poloso e da gi pamtite pod koja bukva vi e odgovorot otkolku da gi naucite ubavo i so razbiranje odgovorite. Logicni se epten, plus ke vi sluzat.. onie so po 8 poeni se istaknuvaat i razlikuvaat od drugite odgovori, celosni se, kratki i jasni.
Koja studija vi se padna na vas i dali e isto postavena kako vo materijalot i prasanjata da se istite po redosled?