Ve molam tie sto polagavte prakticen del za vospituvac napisete koja studija vi se padna i dali prasanjata od studijata se isto podredeni kako vo materijalot sto go ucime...ubav den,se nadevam denes ke ima rezulatati od 22 ri sto polagavme teorija.
A jas da prasam dali na nekoj vi se javija za vo ponedelnik da vi kazat od kolku casot ke polagate seuste nema nisto na nivnata strana
Ама претеруваат кога ќе стават во колку саат ке биде во понеделник, сите си имаат обврски треба да се испланира
Jas pred nekoj den se javiv mi rekoa ne se izgotveni uste....ke bide kaj i da e.....mnogu imalo polozeni im trebalo vreme da gi izgotvat....imajte trpeni malku mi rece i taka cekavte tri godini....strpete se uste malku....toa mi rekoa
Tie sto polagavte za prakticen del za strucen rabotnik ako moze da spodelite sto vi se padna i kolku studii se za ucenje?
Istoto prasanje se povtoruva cela nedela. 3 studii se. Se paga edna studija so 5 prasanja, a odgovorite se isto podredeni kako vo materijalot koj e daden na mtsp. Tocniot odgovor e so 8 poeni
Ќе може ли некој од членките што полагавте да пише за практичниот дел за неговател кои 3 студии се паднаа.Некој претходно напиша дека му се паднала студиата за Јана,дали знае некој кои се другите две.Не се многу за учење ,ама сепак ако знае некој нека пише.