Opstinata objavuva oglas, ima za razni pozicii, ima za vospituvac i negovatel vo gradinka. Treba da si nevraboten, 18 mesecen angazman e, plata 28 000, megutoa ne si osiguran ni prijaven
Ne znam zasto nekoj bi rabotel neprijaven ?Sekako prvo bi probala na regularen oglas kaj sto bi bila prijavena.. pa ako ne uspeam na toj nacin bi probala na ova????ama pak mozebi???Podobro pikni se vo privatna gradinka bar ke si prijavena i se
Me interesira dali prasanja se samo tie 155 i za prakticen i za teoretski del,bidejki mi izleguvaat samo edni Ovie li?
nekoj pogore imashe pishano samo poslednite 60 se pagjale, pa ne znam. Inaku jas prashav vo ministerstvo samo tie prashanja treba rekoja
@Luda devojka тие 155 прашања ти се само теоретски + имаш прашања за практичен дел . Јас сакав да прашам како беше последниот пат кога се полагаше , дали навистина е се на заокружување?
На заокружување се двете полагања, се препишува, се збори меѓусебе флексибилни се мада прашањата се лесни
А практичниот на 25 следниот Втроник во колку часот ви кажаа нешто и пак ке биде на филозофски факултет