Здраво, дали има некој што има скоро поднесено документи за лиценца за негувателка во градинка? Ме интересира за колку време добивте одговор и кога ве повикаа за полагање? Јас наскоро ќе поднесам, па би ми значело да знам колку се чека отприлика. Фала однапред
Jas sakam da podnesam ,detalno me interesira ...imav pred nekoliko god no ne ja obnoviv Sega sigurno nova treba da vadam...Koi dokumenti gi spremi i kade ,dali licno treba ...ne mi s jasno koji obavestuva
Здраво, дали има некој што има скоро поднесено документи за лиценца за негувателка во градинка? Ме интересира за колку време добивте одговор и кога ве повикаа за полагање? Јас наскоро ќе поднесам, па би ми значело да знам колку се чека отприлика. Фала однапред Дали можеби ќе сака некој да ми одговори ? 23
Да положив и ја зедов некаде октомври месец Јас пред една година ги поднесев документите лани во Април месец па ме повика Август месец кога почна полагањето тогаш се полагаше во два дена и не беше електронски
Еве ти го барањето го пополнуваш ова и подоле ти пише кој документи треба да ги извадеш и што треба 450 ден да уплатиш на т.сметка имаш пример на сликата Иначе да тие се јавуват и ти кажуват кој ден ке полагаш и во колку часот
Prasanjata se tie na stranata,Toa se i za teoretskot Del I za prakticmiot?83 prasanja sto se ,taka?konecno podbesov so Bog napred
Ili ako možeš prasanjata ,posto pogore nekoja clenka ima pisano nad 100 prasanja i se zbuniv ,a na stranicata go ima samo 83 prasanja
Jas koga se javiv tamu mi kazaja deka po okolu 1 mesec posto Sega imalo komisija,a prethodno nemalo zatoj se cekalo....
Izvini dali možeš da mi pomogneš ...mene mi izleguvaat 83 prasanja ,se otepav VO Baranje za prakticen del ne najdov ...site 155 kade go ima?
Dali može odgovorite od prakticnite prasanja ,dali se tie 11 samo ? Molimte ako mozes da mi kazes ,155 se teoretskote so odgovori ,a drugove ako može