Барање, диплома, државјанство, лекарско, уплатница и 4 потврди - родителско, неосудуваност, забрана за дејност и уште една од централен регистар дека немаш забрана за дејност.
I jas baram info plus ama nemam Nikoj nisto koga polagas podnese baranje ??? Jas se spremam ama I mrne me plasi prakticniot del zasto GI nemam odgovorite
Podnesov dokumenti, i cekam za polaganje neznam koga. Jas gi nemqm prasanjata za 2 del. A me interesira za 1 del dali se polaga elektronski so tri ponudeni odgovori da se odbere?
Zosto??? Odis studija na slucaj vtor del prasanja GI stukluras na MTSP za l.VOSPITUVACI na PRASANJA treba da se nad 140
Polaganjeto za licenca za Vospituvac dali dvete polaganja Prasanjata za Vospituvaci i 2 del Studija na slucaj vo isti den se polaga???
Kako samo jas I ti da SME na temava , neznam kolku e tocno porano polagale na dva pati a Sega po NOVO se polagalo vo ist den 2ta dela. Pls koj polagal I znae neka pise
И јас исто со истата мака.Ама толку никој да не сака да ги даде одговорите.Видов дека Студија на случај за негователи ги има,но за воспитувач се уште ни една од тие што имаат положено не сака да ги сподели,а зошто стварно не знам.
Zdravo Peperutka, Dali ke moze da mi kazes za teoretskiot del kade gi najde prashanjata,i kako odi nacinot na polaganje da imam nekoja predstava.
Здраво јас ги најдов и овие прашања за воспитувач за практичниот дел https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjADegQIARAB&usg=AOvVaw0SEfLQYkr8Tjv2TfXwgBOy Се надевам дека ќе ја отвори страната
Aj vaka da prasam za potvdite od sudot izvadiv za roditelstvo I za zabrana za vrsenje profesija dejnost ili dolznost koja e treta ? Vo sudot ne znaja da mi kazat mi vikaat vo ministetstvo prasaj