Eve vi gi odgovorite od studija na slucaj, vkupno imam 7 studija na slucaj no za vospituvac mislam se 5 a drugite 2 se od strucen rabotnik so sreka na site sto ke polagate. Izmesani se studiite i prasanjata no jas vi gi prativ po red kako sto se kaj mene i ke treba da si gi sredite ...p.s. ne uspeav da gi prikacam site zqedno no sepak gi slikav i prakav po red
Добро утро, кој положи вчера да сподели искуство, како беше? Јас сеуште немам поднесено документи, ми излезе друго нешто, па нема да бидам ноември во земјава, ако ме истакнат дали можам да одложам или не, не знам. Па штом излезе ноемврискиот список ќе ги пратат за мене.
Inace jas poloziv. Poveke se sekirav kako ke pomine 2 del polaganje ama toj ispadna polesno go pominav. Inace prasanjata se tie i moze bas se da se padne. Kaj mene imase i nekoi dopolnitelni prasanja na koi bas i nemav siguren odgovor. Pa odgovarav kako mislam taka... hahaha
Zdravo. Sakam da polagam za licenca za vospituvac, me interesira kolku ima trajnost istata? I dali treba da se ucat samo prasanjata sto se dadeni na stranata od ministerstvoto?
Jas znam 5 godini koj znaebsigurno neka potvrdi tie se za teorija imas za prakticen del drugi prasanja
И мене тоа ме интересира, сакам да полагам па некој искусен да ни кажи. И дали секој месец има полагање?
Јас вчера се јавив да прашам нешто, и прашав дали ќе има полагање овој месец ми рекоа да ќе има. Значи секој месец има полагање.
Dali nekoj ke mozi da ja slika uplatnicata za prijavuvanje posto taa sto e dadena na stranata na ministerstvoto ne e tocna probav denes da platat ali ne mozi.
Pls dali IMA nekoj sto znae mesecov koj datum ke ke polaga tocno? Neplanirani raboti vo bolnica sum so deteto a treba da polagam