Вие што имате што имате полагано ии што ќе полагате, ги учите само прашањата или програмата за рано учење и развој?
Zdravo,Dali nekoj znae da mi odgovori.Imam zavrs.sredno gimnazija-otsek pravo Dali moze da polagam za negovatel.Ako ima nekoj sto polagal so vakvo obrazozanie neka mi odgovori.Pozdrav
Девојки дали ви ги отвара прашањата за студија на случај на страната на МТСП или само јас имам проблем? Може ли некој да ми ги прати
Има повторно полагање денес, фала богу ме нема на список. Овој месец значи има две полагања. И мене не ми ги отвора.
Мене ме ставиле на список, а не знаев. А се јавив нс 15ти да прашам, рекоа во декември следно. Има некој друг да не знаел?
На прашањето Што треба да направи воспитувачот за добро да ги испланира формите на соработка со родителите од својата воспитна група? Заокружени се А и Б. Кое?
На прашање бр. 4 Кој е одговорен за уредувањето и збогатувањето на центрите за рано учење во занималната? Дали е со сигурноост под Б затоа што има заокружувања и на в и Г
Devojki zdravo. Sakam da podnesam baranje za polaganje ispit za licenca za negovatel. E sega edno ne mi e jasno.. Kolku se plakja? Gledam vo opcijata ''Трошковник'' samo 450,00 denari za negovatelka. Dali znae nekoj neshto povekje?Bi mi bilo milo da mi pishete