За негователк бараш или за воспитувач прашања од практичен дел? Теорија имаш на страната од Министерство.
За воспитувач. Да знам дека има теорија ама зарем има негде одговорени прашања? Така секој ќе стане негувател и воспитувач.
Јас колку што знам има одговорени прашања. Тие што имаат полагано нека кажат дали се тие прашања што ги имаат постирано на претходните страници членките. Па така некако му доаѓа, и тој што може и тој што не може да се снајде со дете ќе има лиценца.
Здраво,вие што имате полагано за лиценца за воспитувач дали теоретскиот дел е во повеке групи,или истите прашања се за сите...Благодарам
Здраво, дали ќе може да добијам прашањата од практичниот дел за негователка, бидејќи на форумот имаат објавувано ама не се исти,па лично јас се збунив незнам од кој матерјал да учам.И ако може да ми кажете дали и двата дела (теоретскиот и практичниот) се на заокрожување или треба да се писмено одговара.Ве молам за најбрз одговор
Јас ги учам прашањата што се на форумов за неговател, ти каде ги најде прашањата? Јас колку што знам на заокружување се. Сега ме исплаши јас утре полагам, дали има некој што ќе полага утре за неговател и од каде го учи практичниот дел?
На стр. 22 се за воспитувач, на стр. 16 се за неговател. Тебе кој ти даде информација дека не се тие прашања?
Здраво, јас ги положив двата дела со 100%. Прашањата се тие што ги има на страната на министерство за теоретскиот дел и на стр.16 за практичниот дел. Со среќа на сите кои ќе полагаат.
Здраво сакав да ве прашам како и што требе да се има завршено за да се добие лиценца и за воспитувач и за неговател
Здраво,ајде ве молам тиеш поскоро имате полагано за лиценца за неговател да ми каже што се е потребно за да се поднеси ? Здраво Пчела,дали можеш да ми кажеш што се е потребно за да се поднеси за лиценца за неговател?
Devojki dali imate info koga ke ima sledno polaganje ,jas na tel nikako ne mozam da gi dobijam ne krevaat a losoto e sto na sekoe zvonrnje I to a kako mi trosi kredit