За полагање ти треба: 3 документи од суд- за не осудувана, за забрана за вршење дејност, и за не одземено родителско право. Од централен регистар за забрана за вршење дејност. Лекарско, државјанство и диплома за завршено 4 год средно.
Здраво...дали можи инфо за колку време од кога положивте ви стигна лиценцата,и дали на некој му има стигнато од последното полагање на 06 дек.
Јас полагав на 6 дек. во меѓувреме се преселив на дига адреса и се јавив да ги известам да не ми ја праќаат на таа адреса, туку на другата што сум сега. Ми рекоа дека ќе фати повеќе од месец дена бидејќи има и заостанати лиценци што не се пратени од претходните полагања, преседателката на комисијата не била тука. Така да не очекувај за брзо да ти ја пратат.
Здраво,знаете ли кое е точно барањето од централен регистар да го испринтам од дома и дирек да го уплатам да не одам два пати?Го барам на страната но две најдов
https://www.crm.com.mk/DS/default.aspx?MainId=1&CatID=84 овде го имаш.Уплата таму на шалтер со картичка или во банката која е во склоп на ЦР
Ve molam za odgovor vie sto inmate polagano za vospituvac za teorija se prasanjata odgovoreni 112 I za prakticniot del 7 te studii na slucaj toa li e cel material ili IMA uste nesto?
Прашањата за теоретскиот дел се тие на страната 112,а за практичниот дел колку шо знам 6 студии на случај се(барем јас само 6 те ги научив)
Здраво сакам да прашам дали има ги има студија на случај за стручен соработник факс психологија ви благодарам
Нема таква тема па ќе прашам тука.Дали некој полагал за лиценца за директор и каде можам да ги најдам прашањата за полагање и кога се полага.Фала ви
Добар ден. Дали има некој кој полагал за воспитувач. Поточно ме интересира за теоретскиот дел какви се прашањата и колку прашања има.Фала однапред
Pozz dali moze so pedagosko psiholoska dokvalifikacija I zavrsen fakultet od opstestveni nauko da se raboti vo gradinka,fala.
Јас полагав на 6ти декември...Прашањата за теоретскиот дел се тие од на страната,20 прашања со по 3 понудени одговори...