Не јас ги наоѓам како примери а прашања и понудени одговори како што беа на практичниот дел не ги наоѓам никаде. Јасна работа дека се логички, но да се дадени како понудени повеќе одговори поинаку би било
Не ми е проблем воопшто доколку ги најдам, нема проблем да помогнам, и доколку некој од форумов ги најде нека ги објави
Jas neznaev deka dokolku imash zavrseno sredno ekonomski ,nemozi da se polaga koja bi bila logikata iskreno neznam.
Да ви кажам искрено за практичниот дел прашав и лице од администрација пред малку, ми рече дека ги има дадено само како примери а прашања и одговори на самото полагање затоа претпоставувам дека нема да ги најдеме никаде освен ако некој има некоја врска
Фала ти тие веќе ги имам, примерот нов со градинката Јоргован е стварно безвезе се падна и безвезе имаше дадено одговори незнаев што да одговорам
нели се овие прашања за полагање? само не знам за дали се теоретски или практичен дел http://www.mtsp.gov.mk/WBStorage/Files/prasanja_negovatelki.pdf
На стр. 16 од овој форум ги има и прашањата и одговорите за практичниот дел за негуватели постирани од с. фросина.