Здраво, ме интересира за теоретскиот дел, повеќето прашања ти беа од овие прашања? http://prasanja.mk/QBank/PublishQuestions/ Мислам дека околу 18 000, ама не сум 100% сигурна Да не ги имаш двете нови студии за Јоргован и Двете градиники? Ги најде или да ти ги пратам?
А ги имаш и на стр.16 на форумов од Фросина, таму се со сите понудени одговори, полесни за учење Новите студии ги немам, се надевам дека некој што ги има ќе ги стави тука И јас ги барам, ако ги добиеш, те молам пиши ми Ако ги добијам јас, ќе ги истакнам тука
Одговорите , не сите, ги најдов во прашањата и одговорите на стручните соработници и Програмата за ран детски развој. Три прашања утнав, положив со 85%. И искрено, не знам кои се неточни, оти некои ги одговарав логички (оние што не ги најдов). Ова се однесува за прашањата после 90тото прашање. Оние до 90то ги имаш на сајтот прашања и одговори.
Дали прашањата што се однесуваат за лиценцата за воститувачите поставени на страната се до прашање бр. 82 ? Затоа што останатите ги нема во материјалот за учење. Фала.
Дали некој од тие што полагаа за лиценца за воспитувачи на 14.01.2021 им пристигна лиценцата на домашна адреса? Рекоа за две недели.
Средно четиригодишно образование. Јави им се или пиши им меил на Контакт со лица за лиценцирање, тие ќе ти кажат дали можеш со твоето средно образование да полагаш.