Во контекст на разговоров ви го праќам овој линк, оглас за вработување на воспитувач https://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=702618&ref=vraboti.se Сите членови кои ги имаат потребните квалификации ги поканувам да аплицираат. Подетални информации за работната позиција ќе најдете на линкот Поздрав.
Здраво сакам да прашам дали некој од вас знае кога има следен термин за полагање на лиценца за негователи? и кој е крајниот рок за аплицирање? поздрав.
Zdravo ima na 16.02 polaganje nema kraen rok bidejki ne znaci deka vednas polagas se ceka i po 2-3 meseci. pozdrav
Здраво. Да не ги доби некоја двете нови студии на случај за негователи? Ве молам ако ги има некоја, нека ги стави тука или нека ми ги прати во лична порака
Здраво девојки да ве прашам во врска со лиценца за негувател да ли мора да имам завршено Педагошки факултет или за негувател не е потребно високо образование?
За негуватели аплицираш со средно општа гимназија, медицинско, музичко или физичко, за воспитувач со педагошки факултет.
Да ве прашам уште нешто за лекарско уверение кое треба да се приложи треба да биде како за возачка лекарското или од матичен доктор што ги дава дека сме во добра здравствена состојба? И уште нешто уплатница од 950ден каде треба да се уплати не видов никаде назначено каде се уплаќа?
Девојки да ве прашам Од документите за негувател треба да имам: Барање Лекарско Уверение од суд дека не ми е одземено родителско право Уверение од суд дека сум неосудувана Државјанство Диплома Кратка Биографија И уплатница 950ден Тоа е се? Се бунам прочитав некаде и уверение дека не е изречена казна забрана за вршење на професија тоа треба или не? Да не го вадам ако не треба...
Здраво Дали некој најде нешто за двете нови студии за неговател??? Или барем тие што полагаа до сега ако се секаваат на некое прашање од нив да споделат па да се потрудиме да ги најдеме одговорите. Би било олеснително за сите нас Ако сака некој да исконтактираме
Ve molam dali nekoja gi ima novite studii za negovatelka, ili pak od tie sto polagale da kazat nekoe prasanje? Od tie sto polagavte dali bea teski prasanjata?
Studiite za negovatel se tie sto se pusteni na str.16 od frosina ili ima nekoi novi Ako ima novi ve molam pust