Zdravo sakam da prasam za prakticniot del onie sto polagaa na 10.03 koja studija ja imaa i kolku prasanja ima na prakticniot del od ispitot? Blagodaram. Prasuvam onie sto polagaa za vospituvac
Здраво, јас полагам за лиценца за воспитувач сега на 9ти април, па би сакала да прашам во врска со практичниот дел ... Дали некаде ги има тие прашања? Дали се полага во ист ден со теоретскиот дел? (Бидејќи од претходни искуства кажуваат дека за практичниот чекале по 2-3 месеци од денот на теоретското полагање) И доколку ги нема конкретно прашањата за практичниот дел никаде, дали има некој материјал од каде би можело да се учи? Секако долку некоја од вас тука полага исто на 9ти април сега, би можеле да стапиме во контакт
Treba da go polagas prvo teoretskiot del ako go polozis posle vo ist den mozes da polagas i prakticen ako sakas ako ne mozes da polagas prakticen nareden mesec.No dokolku go polozis teoretskiot a prakticniot ne togas se vrakas na pocetok i pak polagas teoretski. Zatoa razmisli kako imas nauceno pa taka polagaj. Pozdrav. Ovie se prasnja za strucen sorabotnik i nemozam da ti pomognam bidejki jas polagav za vospituvac.
Здраво заинтересирана сум за лиценца за воспитувач ве молам ако сакате да ми објасните што треба да се направи каде треба да се полага и слично
Најпрвин треба да поднесеш документи во министерството за труд и социјална политика. Детално имаш на нивната страна објаснето.
Здраво, дали знаете кој е точниот одговор на третото прашање од првата студија на случај за воспитувач? Дали е Б или Г. Поздрав
Јас полагав на 16.02., а лиценцата ми стигна на 15.03. Ги каснат, не ги пуштаат за 2 недели како што велат
Zdravo sakam da prasam kade moze da se najde materijalot za ucenje za vospituvac za dobivanje licenca