Zdravo vospituvaci.Nova sum vo grupata I ve molam koj mozes da mi pomogne.Go spremam ispitot gi ucam tie 112 prasanja za teoretskiot del.Dali e toa se? .Drugo ,za prakticniot dali se samo tie 6 studii na slucaj sto mozam da zaklucam od vasite komentari I kade da gi najdam.
Дали некој најде нешто за двете нови студии за негователи за "Јоргован "и за"Двете градинки во Р.М"??? И доколку има некој одговори и на другите студии би ве замолила да ми пратите.
Zdravo devojki,momentalno cekam da polagam za negovatelka dali nekoj slucajno gi ima 7 i 8 del od studiite?
Знаете ли кога ќе има следен термин? Јас за неговател поднесов на 1 октомври а полагам на 10 март. Во март имам поднесено за воспитувач и сеуште чекам.
Дали ќе може подетални информации за потребното аплицирање за неговател кои документи каде се аплицира ?
Здраво, јас требаше да полагам за лиценца во април, но поради тоа што бев во изолација не можев да отидам, ги барав на телефон никогаш не ги добив, им пратив маил ама не ми вратија, па дали некој од тука има исто или слично такво искуство и дали може да ми кажете кога повторно би можела да полагам, доколку некој знае?
Здраво , да Ве прашам за вадење лекарско и потврдите од суд,што треба да се пополни во делот ,Документот се издава за ......, значи што да се напише??? Како точно треба да се наведе,за да не згрешам !