Zdravo na prasanja za prakticen del dali se smeneti prasanjata od porano ili se postarite sto se se pagale od pred 3 4 godini? I ima eden test pisuva ispit ima poveke prasanja od teoretski del pomalce od prakticen dali mozebi tie ke se padnat? ISKUSTVO?
Почитувани ме интересира која е цената на лекарско кое треба да го извадиме и дали е исто како лекарското што го вадиме за возачка дозвола, или е само потврда од матичниот лекар?
Лекаркото го вадиш во трудова медицина исто како за вработување само ќе ти напишат за што ти треба пр:лиценца за .....и мене ми го наплатија 1200 ден
Здраво, дали може да ни споделите искуство тие што полагавте денес..Како поминавте..дали се тие прашањата,помагат ли од таму комисијата
На првото прашање одговорот е под Б,интелектуален и социјален развој,а на второто мислам дека е под В.
Jas treba da polagam na 23ti pa me interesira ako moze da mi kazete dali odgovaranjeto e so pishuvanje ili site prashanja se so ponuden odgovor?
Кога ќе излезе вториот список за полагање негователки? Последните што полагавте што ви се падна, од книгата ли се само прашањата?
Fala vi.A od prakticniot del koja statija vi se padna i dali gi imate 7 i 8? Dali znaete dali tie se pagaat...