Zdravo devojki,treba da polagam sega na 21.01.2022 dali gi ima nekoja 7mata i 8mata studija na slucaj slucajno za negovatel?
Zdravo dali ke saka nekoj da mi objasni za studija na slucaj kako se polaga i so treba da se odgovara,gi vidov slikite so se pusteni ama nekako mi se ispomesani za vospotuvac
Здраво на сите , дали може да ми каже некој што полагал како оди практичниот дел за неговател? Дали се со заокружување одговорите ? И дали ги има некој студиите заедно со прашањата и одговорите? плс хелп
Исто електонски, со понудени точни одговори. Студиите на случај ги имаш овде објавено ако некој знае на која страна беа нека каже.
За Дафина во новите има или? Инаку за мајка ми прашувам таа поднесе во септември. Вие сега што полагавте скоро кога поднесовте? Новите само на 16 стр ли се, бидејќи мајка ми ги има тие?
Здраво на сите. Дали може тој што полагал денес за воспитувач или друг некој што знае да прикачи прашања и одговори за практичниот дел од испитот?
Здраво девојки. Дали може тој што полагал вчера за неговател или друг некој што знае да пише дали имало прашања од 7 и 8 студија на случај пракичниот дел од испитот?