Здраво сакам да прашам дали прашањата за воспитувач се 112 и практичен дел 9студии ако не дали некој може да ми ги испрари или каде може да ги најдам
Здраво сакам да прашам до кој месец се стигнати со давање на лиценци јас полагав во Април да знам дали сум блиску
Zdravo, na stranata najdov potrebni dokumenti i prasanja za polaganje za licenca za neguvatelka. Megutoa nikade ne pisuva kade i kako se prijavuva? Moze li da mi kazete na koj nacin e prijavuvanjeto? I dali sekoj mesec ima polaganja?
Здраво.Поднесов документи за стручен соработник, ги симнав двата фајла со прашања за стручен соработник, плус фајлот со студии на случај (каде што имам проблем ), но за студиите на случај никаде не можам да најдам одговори. Ако има некој решение, аман помош . Благодарам однапред
Благодарам . Информација е информација . Се надевам дека ќе можам да ги препознаам. поздрав и уште еднаш благодарам
Ima objaveno na stranata,14.06 Dali ima nekoi sto od 2021god seuste cekaat za polaganja odnosno gi nema na spisoci?
Ме интересира како би се снашла во студиите на случај, нема ништо објаснето, ке има дадено одговори со клик, стварно не знам Може ли да ми помогнете за студијата на случај
Нешто конкретно не можам да помогнам во однос на студиите на случај, зашто и јас се уште немам полагано. На старницата ги има само како студии без понудени одговори. Како што ми објасна една од членките за студиите на случај нема одговори но се лесни за снаоѓање. Е сега на полагањето се добивала една студија на случај со пет прашања и секое од петте прашања има по (мислам) три понудени одговори, треба да се одбере еден. Тоа е се што знам. Поздрав и со среќа
Здраво на сите Сакам да ве прашам дали можеш да работиш како неговател ако имаш завршено средно за медицинска сестра
Mozes ako imas licenca za negovatel,koja se dobiva so polaganje,i prethodno odneseni potrebni dokumenti..pisuva se na stranata na ministerstvo za trud i socijala