Здраво . Сакам да извадам лиценца за негувателка. Ве молам за информација колку се плаќа за лиценцата откако поднесовте документи за колку време полагавте и за колку време ја земавте лиценцата ? Поздрав
Лиценцата ја добиваш за две недели откако ќе положиш,мене ме викнаа за месец дена некаде некој чека и повеќе,за плаќање мислам 850 денари се плаќаше.Со лесно
Девојки, вие ќе држите здравје, ум, живот и среќа на најмали 20 деца во текот на денот. Дали сте сигурни дека треба да ви ги каже друг одговорите на прашањата па уште и на студии на случај?! Дали не сметате дека треба да научите?
Preku prasanjata i odgovorite se uci,nema drug nacin,ne postoi kniga ni ucebnik,edinstveno preku tie prasanja i dadeni odgovori moze da se nauci,zatoa i se baraat ovde
А тој прв што ги има одговорите како ги знае? Ама секако најлесно е на готово да добиете одговори, а дали се точни кој да знае. Лесно се наоѓаат одговорите, само треба да знаеш од каде сама да ги пронајдеш.
Здраво колешки! Јас само што дипломирав за воспитувач ќе ве молам може ли некој да ми кажи како и каде се полага за лиценца за воспитувач
Има некој што ќе полага на 20ти ? И тие претходно што сте полагале, дали се на заокружување одговорите или со дополнување?
Kolku vreme cekavte za da ve ima na spisok ako ne e tajna?jas vo januar podnesov dokumenti,seuste me nema.....
Здраво, сакам да прашам бидејќи полагам утре за негувател, дали во исти ден се полага теоретски и практичен дел?
Zdravo, da ve prasham dali Zdravo, bi sakala da ve prasham Dali moze da mi pomognete okolu Zdravo, bi sakala da prasham dali gi imate prasanjata za prakticen del t.e studija na slucaj za strucen rabotnik? Blagodaram odnapred
Здраво на сите, дали треба копија или оригинален документ од уверението и државјанството за лиценца за воспитувач? Ви благодарам