Значи треба да се полага затоа што од вработена во градинка добив инфо дека со гимназија не се полага испит само поднесуваш потребните документи ама некако не ми беше верно затоа .
Мора да полагаш за лиценца. И јас моментално сум вработена во градинка, преку УНДП. Ми бараа лиценца за да можам да продолжам со работа.
Здраво ! Ве молам за помош. На страната на МТСП не најдов кое средно образование треба да го има подносителот на барањето за лиценца за негувател? Пишува ,,соодветно образование " Како оди постапката ако сака некој подетално да ми објасни.Фала
Здраво, да ве прашам дали само во Скопје може да се полага за лиценца или има и во другите градови, и која е постапката ако може да ми објасните.
Секој месец ли се полага или не? Јас минатата недела испратив документи ама најверојатно многу ќе си почекам за полагање
Се чека многу, нашата група дека бевме преку невладина организација, полагавме за брзо време. А за така знам дека се чека доста.
Неможев да најдам тема па затоа тука ќе прашам.Дали знаете како се добива лиценца за јавни набавки за физичко лице?