Ne nema kolku ja sto pratam na str na mtsp, nego deka prasuvas mislev da ne polagas. Kolku sto citav prethodno na stranava, prasanjata se se na zaokruzuvanje site teorija 20prasanja i 1studija zaokruzuvanje isto od ponudeni 3 opcii mada koj polagal ke ti kaze potocno i jas cekam za polaganje...a za rezulati mislam koga zavrsuva polaganjeto odma na kompjuter ti pisuva
Полагањето се состои од два дела, по еден час имаш и за двата посебно. На првиот дел имаш 20 прашања на заокружување, а вториот дел имаш една студија на случај исто така на заокружување. Резултатите ти ги пишува веднаш штом ќе притиснеш готово на комјутерот.
Може ли некој што веќе го поминал ова и добил лиценца, да ми објасни кои документи треба да ги припремам и дали треба да се испратат по пошта , како што пишува на страната ?
И потоа? Се чека да ве стават на списокот за полагање така? Тие 80 прашања практично и 80 теоретски тоа само е за учење?
Сега видов дека полагање имало на 25.04.ама не ми го дава списокот ,како можам да го отворам ,дали некој полагаше или го има списокот.
Од овие што ги има на список, има некоја тука? Да каже кога поднесила документи? Од прилика на колку време ги викаат?
Се сеќавам на тебе, добро е конечно им текна да те стават на список. Како помина, имаше само теорија или и пракса?
Дали некој приметил дека најдолгите понудени одговори се впрочем точните јас ДА П.С Може ќе помогне на некој ако се двоуми кој одговор да го одбере хахахаха