Devojki, ovie spisocive sto izleguvaat imaat rok na otvaranje, sega otvaram na mon i ne mi go otvara spisokot, valjda traat nekolku dena pa potoa hi snemuva. I dali dokolku te ima na spisok ti se javuvaat pak povtorno da te potsetat ili go pratam spisokot dokolku me ima odam i polagam??? I na kolku vreme izleguvaat spisoci?
Postar e zatoa ne se otvara veke, obicno nekolku dena se otvara. Ne te kontaktiraat, si pratis po spisok a inace izleguvaat na mesec, dva neznam ni jas kako ke im tekne
Moze nekoj da mi gi prate studiite na slucaj za vospituvac? Na stranata ne mi gi otvara nesto eror mi pise.
Jas polagav, imase 20 prasanja teoretski i 1 prasanje studija na slucaj so 5 ponudeni odgovori. Bese lesno, samo potrebno e vreme da se razmisli. Dokolku gi imas procitano prasanjata zavrsuvas i za 15 20 minuti.
Да ,ги имам научено прашањата ,но не сум сигуена за студиите ,ако ги имаш некаде па да можеш да ги прикачиш или да ми пишеш кои се ,бидејќи некои најдов тука на форумот.Браво за тебе и побрзо работно место.
Zdravo Buleja , cestitki za tebe i ako mozes da mi pises za prasanjata sto se padnalo osobeno za studija na slucaj?
Zdravo da prasam za licenca za Vospituvac vo gradinka dali moze so (Тригодишни медицински студии. Диплом.Медицинска сестра) ??
Сакам да прашам дали е вистина дека прашањата мора да се научени на памет. Имало во понудените одговори два кои се разликувале само во еден збор. Така ми имаат кажано. И прашањата за студија на случај дали може да ми ги испратиш.
Што може да се работи со лиценцава надвор од Македонија? Кои услови треба да се исполнат за да можеш да полагаш за лиценцава?
Edno info ve molam. Dali site što položivte na poslednovo polaganje ve kontaktiraa za podignuvanje na licencata ili ima ušte nekoj kako mene što ne mu se javile?