Mene mi se nemaat javeno.I jas sakav da prasam za kilku vreme ke gi dobieme licencite dali nekoj znae?
Jas polagav za vospituvac. Mene mi padna prvata studija na slucaj. Za Vospituvackite Marija I Fatima.
Zdravo,jas se prijaviv za polaganje pred 2 nedeli,moze li da mi kazete otprilika za kolku vreme se polaganjata Nemozam da dobijam nikoj na brojot za da se informiram sto kako Ako gi ima nekoj prasanjata za teoretski i prakticen del i za studija na slucaj,ke saka li da mi gi prati,pozdrav fala
Zdravo,ke sakas li dami gi pustis prasanjata za licenca za vospituvac i studiite na slucaj Na stranata najdov 112 prasanja i ne mi e jasno dali e toa toa, Jas se prijaviv pred 2,3 nedeli ama nemozam da dobijam nikoj na tel broj za da se informiram Fala ti,pozdrav
Zdravo devojki,imam edno prasanje Ocekuvam da me stavat na spisok za da polagam za licenca za neguvatel Dali nekoj dosega polagal ako moze da mi kaze dali se prasanja na zoakruzuvanja ili na dopolnuvanje I citam tuka pisuvate za studii na slucaj toa mislam za vospitaci e taka e ili se lazam? Fala vi odnapred na odgovor
Има и за негователи студии на случај. Прашањата се со заокружување. А за списокот ќе си почекаш. Јас година и 7 месеци чекам за полагање. Веќе не ми треба лиценца. Не сум во Мк.
A kade mozam da gi najdam tie studii na slucaj za da gi naucam dali znaete Gi imam najdeno samo prasanjata megjutoa studiite na slucaj ne
https://prasanja.mk/QBank/PublishQuestions/ Институции.. Ќе одбереш Министерство за труд и социјална политика Испити.... Ќе одбереш Испит за лиценца за неговател Предмети... Испит за лиценца за неговател Тип на прашање... Студија на случај Кога ќе полагаш ќе ти се падне една студија на случај. Ќе има 5 прашања.
Fala ti Ama nemozam da ja najdam prvata strana,9 tata mi ja imas dvapati prateno Ke sakas li da mi ja pustis prvata Fala tii,pozdrav
Здраво на сите Имам едно прашање Лекарско уверение дали може од матичен доктор или од медицина на труд и која е цена?
Zdravo na site, dali ima polagano nekoj sega na 28.9 ti za negovatel, da kazi kako e na polaganjeto. Jas imam podneseno dokumenti pred edna godina me nemaat viknato seuste, (a mnogu mi e strav )pozdrav ubava vecer