И јас чекам за негователка за пола И јас за негователка чекам а дали ги имате сите студии за полагањето јас ги имам само тие од 16ст
И јас чекам за негователка за полагање а дали ги имате Се надевам наскоро а прашањата тие што се 83 дали само тие ги учивте, гледам низ форумот дека се паѓале и некои други и дека полагањето не било така наивно имало многу збунувачки одговори
не сум учела ништо секако до сега се ќе заборавев, испринтав само тука на форумов што најдов кога ќе почнат сигурно некој од тука ќе полага па ќе каже што се паѓа не се замарај тоа е најлесно само да почнат полагања
Здраво, дали има некој воспитувач тука, да ви пишам порака ако може имам едно прашање. Би ви била многу благодарна.
Zdravo, dali nekoj ima obnovuvano/prodolzuvano licenca za vospituvac? Vaznosta na mojata licenca istece vo 2024 g. Pa sega sakam da ja prodolzam Sekoja info. mi e dobredojdena.. dali se polaga ? (Najverojatno ne) Koi dokumenti se potrebi ? Dali mora da se odi vo Sk ili preku pista se isprakaat dokumentite..? fala vi pozz
Јас видов ги имаше во првите страни и ги собрав, ама сега сум заборавила што точно беше, погледни низ форумот ги имаше ставено од членките. Како што чекаме долго ке заборавиме и дека сме пријавени а и тоа што сме научиле