Здравоо ..Да ве прашам сакам да извадам лиценца за неговател.. се јавив во министерство ми рекоа ќе објавеле кога ќе има полагања нова комисија се формирало.. дали да чекам да објават или можам да ги поднесам документите за полагање па да чекам ... како оди процедурата
Чекале во секој момент да сме гледале на страната .... Дали овие се потребните документи што треба да ги испратам, https://cms.mtsp.gov.mk/registar-na...a-rabota-na-lica-koi-se-zainteresirani-d.nspx и дали пуштаат повратен одговор дека се добиени . По пошта треба или лично?
Zdravoo, prasanje vo vrska so materijalitw za ucenje za vospituvac. Osven 112te prasanja na web stranata na mtsp, kako i 6te studii na slucaj, dali ima i drug materijalnza ucenje?
MN se odlozuva NZ sto e problemot cela Makedonija ceka da se nadavame juni ili juli da bide deka od avgust ke ima moratorium za vrabotuvanja pred izbori
Letovo ke fatat odmori tesko i da ima ne znam mnogu se odovlekuva kazuvaat deka nema personal za rabota po gradinkite a od druga strana ne pustaat datumi za polaganja katastrofa
Слушнав муабет дека во 7 месец ќе почнело со полагање за лиценца. Е, сега мене баш и не ми е верно – кој ќе се замара со полагања кога од министерство ќе си се на одмор? Ајде де, ќе видиме, ама нешто не ми држи вода тоа...
Zdravo, Ve molam moze Li da gi pusti nekoj studiite na slucaj za Vospituvac bidejki na stranata ne gi otvora? Blagodaram