Првата или втората слика се различни? Јас ги имам овие прашања, баш и сега проверив дека тие прашања се.
Тој документ ви го даваат службите во градинката. А дали некој знае која е комплетната документација за аплицирање на оглас за воспитувач?
Не го даваат службите и во весникот во кој е објавен огласот пишува своерачна изјава за познавање на јазикот и писмото, што значи ќе си го напишеш рачно, на претходната страна имам прикачено како треба да изгледа.
Zdravo zenski, osven 950 za vispituvac dali se plaka administrativna taksa, kolku i na koja ziro smetka
Здраво девојки. Еве една информација за тие што имаат поднесено документи за полагање лиценца а им се постари од една година. Ми се јавија денес од министерство дека треба да вадам нови документи од судовите и да се донесат најбрзо што може за да може да полагам. Така да тие што имате одамна поднесено документи почнете веќе да вадите нови.
Zdravo devojki. Dali nekoja ima sigurna informacija koi ke bidat prasanjata.. na web stranata ima 2 files so prasanja za vospituvaci. Jas ednas veke imam polagano, no licencata mi istece i moram pak. Togaj prasanjata bea tie (ke gi prikacam vo prilog so rozov marker) no pred nekoj den clenka od forumov kaza deka drugite prasanja (vo prilog slika - "zbirka prasanja za vospituvaci) ke bile ovoj pat. I dvata fajla imaat 112 prasanja. Dali nekoj znae so sigurnost koi ke bidat, vo panika sum nekako ne mi se nauceni. Help
Posledniot pat koga se polagase bea prasanjata od vtorata slika I tie prasanja stojat na stranata. Ne znam kaj se tie drugi prasanja na stranata, jas drugi ne vidov.
Документите што се вадат преку судовите вообичаено важат 6 месеци. Дали сега има направено отстапка да важат 1 година?
Jas mislam deka treba lekarsko novo od sudovite od centralen registar skoro se zatoa sto ima pominato mnogu vreme od koga nema polaganje
Zdravo feminki.Sakav da prasam dali nekoja od vas ima info koi se prasanjata za licenca za negovatelka bidejki mene telefonski mi imaa kazano deka ke ima izmena na del od prasanjata,a sega gledam deka se istite????I dali ima nekoja info koga ke se pocne so polaganje????