Да прашам за во среда за негователка кој ќе полага Од кои прашања учевте дали пак ќе се полага два дела. Ништо не сум информирана. Ве молам ако знаете кажете нешто. И дали сега електронски ке биде или на хартија. Што треба да се понесе на денот на полагањето и каде ке биде полагањето
Samo edno ne mi e jasno, mozebi nekoj znae. Kaj nekoi odgovori ima 0 poeni, dodeka kaj drugi 6 ili 8. Tie li se tocni odgovori so 6 i 8 ili kako?
А за негователка имали измени некои во прашањата. Мене не ми отвара на страната. Каде ги гледате прашањата за негователка ми требат. Ако може некој линк
Здраво дали може да ми каже некој за неговател дали веќе не важи законот за средното образование. Слушнав дека има измени дека мож со секое средно да се полага за неговател? А и на страната на МТСП никаде не сретнав сега она што го имаа напишано само за кои средни може. Може ли некој да замолам од тие што ќе полагате во среда да прашате таму некој и да ми пишете?
А каде ке се одржи полагањето и дали истиот ден ке се полагаат и двата дела прашањата и студиите Одвоено или заедно. Дали за тоа сте информирани нешто
Poslednite Tri se. Za negovatel ima greska pisuva za Strucen sorabotnik a koga ke go procitate prasanjeto ke vidite deka e za negovatel
Ајде нека е со среќа на тие што ќе полагаат,па да кажат после полагањето како поминале,јас сега ги видов разговорите ,јас чекам од април 2023 може ќе ме повикат во април 2028
Како бре известуваат 3 дена пред испит.. Имаат ли јавено и на некој друг? Јас документите ги поднесов во четвртокот, не верувам да ме викнат толку брзо, немам научено воопшто
Каде ке се одржи полагањето И дали и двата дела ке бидат во ист ден полагања. И дали има измени во прашањата