https://www.mtsp.gov.mk/content/word/Komisija_prasanja/негователи за на веб_сеп_.docx jas ke polagam za vospituvac ne znam za negovatel no eve
A ti javija da ispratis novi? Zasto kako sto citav tuka od clenki im imaat javeno novi dokumenti od sud i lekarsko deka treba.
Ќе дојдеме и ние од 2023 на ред,стрпи се малку и онака никој не знае кои се точно прашањата и како ќе оди, чекавме две ипол години па сега било проблем за некој месец.
Nikoj ne mi se e javil. Jas preska zvoni i mi kazaa deka treba da ispratam dokumenti od sudo i lekarsko so prethodnoto brojce, vikam nemam brojce preku posta praka, vika lele aj isprati pa ke videme so ke bide...
Dali ima negde spiaok koj ke polaga...na nivnata strana ne gledam nigde spisok a pusuva ke ima spisok vo banerot
Конечно ми кренаа и менеМи рекоа дека ке има три дати за полагање овој месец,дека ке имало список бидејќи има многу кандидати не можеле на сите да се јават
Благодарам многу. Дали мислите дека и на овие прашања кога ке има понудени одговори дека тој што носи највеќе бодови ке биде точен. Бидејќи на практичниот дел е така.
Mozebi telefonski javuvaat na kandidatite za vo sreda, a drugite ke bidat preku spisok izvesteni.. taka mislam
Dobronameren sovet, odnesi gi licno da ti dadat brojce i da ti gi spojat so starite, oti preku posta, ke gi zametleat nekade pa.. Jas ovaj pat licno ke gi nosam
Konecno gi dobiv na telefon.Rekoa site sto imaat podneseno dokumenti ke polagaat avgust-septemvri site ke zavrsat.
Toa ne znam...ne prasav bidejki jas pred nekolku meseci imam podneseno....javi se ke ti kazat....mnogu korektna bese zenata
Za dokumenti treba novi, znaci dokolku ima pominato poveke od edna godina od podnesuvanjeto treba da izvadis novi od sud i lekarsko
Dali prasanjata sto se za vospitivac treba da se ucat na pamet ili moze i so svoi zborovi da se odgovorat?