da ne ve razocaram moite dokumenti bea podneseni vo januari duri sea polagam.... daj boze da ve povikaat maj -juni , bidejki lani leten period nemase mozno e i sea da nema polaganje togas... pozzz
Jas podnesov baranje na krajot na januari I duri Sega polagav.iskreno da vi kazam ne postoi red koj kako ke stasaat taka GI vikaat.so mene polagaa I onie koi se prijavile vo mart I April. No mozete da se javite kaj komisijata I I DA kazete deka vi e hitno I mislam deka ke vi ovozmozat da polagate za brzo. Nisto ne gubite probajte.
i jas taka razbrav deka ne se odi po red dali e tesko polaganjeto oti vikaat minatiot pat mnogu padnale
Ako imas uceno ne e tesko inaku ne e formalno tocno e Deka padnaa mnogu bevme 120 I skoro site polagavme teoretski a pominavme samo54 imase I mnogu direktori strucni rabotnici I vospituvaci koi ne polozija. Inaku e strogo malku falese vcera na prakticnoto da suspendiraat Edna koja pokazuvase odgovori na toj pred nea. Znaci mora DA imas ubavo nauceno zasto clenovite na komisijata ne pokazuvaat kako sto vikaat nekoi. Barem ne na poslednive polaganja
vo ist termin polagavme hahah, inaku bi te popravila za toa deka ne kazuvaat od komisijata.... Na deckoto so sedese do mene od komisijata mu pomognaa na dve prasanja, i jas so drugarka si se konsultirav za teoretskiot i prakticniot del okolu odgovorite pa nikoj niso ne kaza , no sepak so oset malku ako preteras normalno deka ke te izbrkaat toa e sekade taka.... Inaku sakav da te prasam so ti kazaa za licencata , na domasna adresa stiga taka i za kolku vreme ? Pozdrav
Da na domasna adresa no za kolku vreme ne znaea da kazat .inaku da znam deka na momceto my pomognaa za prasanja zasto 2 pat polagase za director pa moraa bidejki VD mandatot my zavrsuvase...pozdrav☺
Zdravo na site sto diskutirate za ova tema, mene me interesira vo vrska za vtoriot del za vospituvaci ili kako potocno se odreduva opcijata za da si gi simnam prasanjata, za prviot del veke gi imam, isto i jas cekam da me viknat i kako sto znam prviot i vtoriot del se polagat baska den. Ve molam za sovet
Otkako ke vlezes na stranata na mtsp I ke izberes studija na slucaj,vo gorniot desen agol kade sto pisuva prezemi studii na slucaj ke GI dalnodiras studiite so prasanjata,no za NIV nemas odgovori kako za teoretskiot Del, tuku ke moras Sam da GI odgovoris.pozzz
Ova sto Mila ti go prati se samo studiite bez prasanjata,za da GI vidis NIV Mora da GI prevzemes od Prevzemi studii na slucaj gore na stranata
Zdravo, jas denes polagav teorija za licenca za negovatelka i poloziv , no nikako ne mozam da gi najdam odgovorite za studiite na slucaj. ke bides li ljubezna nekako da mi gi pratis ili pustis. Zdravo, jas denes polagav teorija za licenca za negovatelka i poloziv , no nikako ne mozam da gi najdam odgovorite za studiite na slucaj. ke bides li ljubezna nekako da mi gi pratis ili pustis.
Zdravo Anijana,jas polagav za vospituvac i odgovorite za studii na slucaj za negovatel gi nemam. pozzzz
Zdr.na site edno prasanje dali moze za licenca za negovatelka da polagaat onie koi imaat sredna ekonomska skola bidejki edna moja prijatelka mi rece kao samo opsta gimnazija.Ako znae nekoj ?
Moze sekoj da polaga bez razlika kakva sredna skola ima zavrseno. Jas imam sredno za informatika pa polagav za licenca