Dobar den na site i cestito na tie sto polozivme vcera.Imam edno prasanje sa sl.den od polaganjeto.Ovie prasanjata Studija na slucaj za vospituvaci od nivnata strana dali se tie sto treba za na 18ti da gi polagame nekako cudni mi se.Ako ima nekoj naka mi prati dali moze?
Не ми е јасно сега тие што се објавени за практичен дел за 18.тие се што се положиле на 13.така ли. Бидејќи не видов список со кандидати што положиле
Lugje citajte na sajtot, ubavo pisuva kandidati koi go polozile teoretskiot del I ke polagaat prakticen na 18. A telefonskite I mene mi rekoa da pocekame ke ima spisok I so Novi kandidat za teoretski del na 18
Значи сме положиле теоретски, и сега во понеделник на практичен одеме. И кои студии се сега за неговател?
Можели линк за практичен дел за неговатека. И дали се исти прашањата со тие што ги имавме постарите. И колку студии ке има за неговател
Ти пуштив погоре, оди на страната на МТСП отвори го фајлот во колку часот полагаше има список за сите што положиле и ќе полагаат практичен дел на 18ти.
Не ми го отвара списокот на страната МТСП може ли некој да ми пресликне да видам дали ме има во кандидатите
Јас извадив лекарско,од судот дека не ми е одземано родителското право , што уште треба,што друго обновувате точно ако може некој да ми каже
Не сум полагала ми отвори список само кој ќе полага на 18 ,друг список со полпжени кандидати не најдов