Ме збуни тоа што само има списоци за практичен дел. А не се само ставени како положени. Туку заедно е вметнато во тој список. Одма се повикува за полагање за практичен дел, а се подразбира ако не има во список и ако не викат за практичен дел дека сме положени. Од предходните полагање имаше истакнат список со положени кандидати а сега не е така
Па мене ме има во тој список и сега значи ли дека сум положена? Нешто ме збуни тој список а и не ми отвара
Не знам како било претходно со објавување на списоци на положени, само знам дека било компјутерски и одма знаеш дали си положил или паднал. А сега ги повикуваат со список само оние кои положиле да го полагаат и вториот дел, односно студијата на случај. Затоа ти викам кликни на терминот во кој полагаше и ќе видиш дали те има на список.
И јас очекував список со положени кандидати а не најдов. Освен овој што повикуват за 18 за практичен. А од искуство што може и да се погреши на список сега не сум сигурна дали сум поминала
Decki ne komplicirajte. Ubavo si pisuva spisok na polozeni kandidati koi ke polagaat prakticen del. Nema spisok za teoretski del za onie koi ne sme seuste polagale. Sigurno ke ima i takov spisok. Ke cekame
Ako ve ima na spisokot sto treba da se polaga na 18ti prakticen del, znaci deka ste polozite teoretski. Logicno.
Od krivicen treba da izvadis za neosuduvanost I za zabrana za vrsenje dejnost I od centralen istoto - za zabrana za vrsenje dejnost
Чим те има на списокот значи си положила, конкретно списокот за воспитувачи на 13ти е 61 кандидат, а негователи 74 кандидати, а за 18ти воспитувачи 48 кандидати, а негователи 55 кандидати. Значи ако си на списокот си положила.
Na 13-ti imase ispit, jas go dadov pismeno sega vo ponedelnik prakticno imam i imase 20 prasanja lesni bea mnogu