Ахх никакво ми е Ми се појавуваат огромни две -три бубалици кои болат и тоа мн. Ама ништо не се може мора само да се чека да поминат и тогаш да здивнеш малку .. Ме нервираат мн али јбг
Кога сум во ПМС обавезно имам по некоја бубуљица, црвенило....среќа што немам многу проблематична кожа, па не е страшно.А за време на меструацијата и една недела после неа, лицето ми е супер
Лицето за никаде. Болчиња неколку, поголемки пред добивање. Кои гааааааааадно ме нервираат! Ама не ги допирам, со оглед на тоа дека имам прилично чисто лице, знам дека за некој ден ќе ги снема. Ама сепак, нервираат!
Во последно време најголема прекупација ми е лицето,ете сега имам менструација и не ми се појавуваат бубулици,али пред да ми дојди ми се праи катастрофа, бубулиците не се бубулици со врв да се напраат, туку како мазни топчиња кои после 2 дена останува мн црвена флека,а не ги допирам ни ги стискам ако знае некој совет плс да ми кажете
Јас пред да добијам, ми се појавуваат 2-3 бубуљици на лицето, и тоа е знак дека добивам за неколку дена. За време на менструацијата не ми се случува ништо посебно со лицето, освен што е премногу осетливо на нечистотии па може пак да ми се појави уште некоја, али не е ништо страшно. Брзо спласнуваат, и лицето пак ми е чисто ко суза.
Моето лице е катастрофа пред да добијам менстрација.Ми се појавуваат многу бубулици,посебно на образите и исто така кожата ми е многу мрсна и сјае.Уф,колку се мразам тогаш
Блазе си им на тие што имаат чисто лице за време на мензис јас не сум таква среќничка...и покрај тоа што одвај го одржувам лицето во форма,пред мнт станува бетер обично излегуваат 3,4 бубулички и тоа на брадата и околу устата.Страсно ме нервира
Сосем е нормално лицето да ти се нафрла пред менструација. Мислам дека не би требало на тоа да обрнуваш многу внимание бидејќи брзо поминува. Мене конкретно порано ми беше лицето лом пред менструација, а сега премногу ретко има таква реакција. Можеш единствено да се обидеш да го мачкаш со лосиони кои ти ги препорачале, но досега не сум користела иако многу мнои другарки велат дека се задоволни од некои лосиони
Лицето кога имам добиено ми е катастрофа..Да ме види некој ќе помисли: Оваа нема видено крема против мозолчиња... Ни света крема не ми помага....
Уффф и јас многу се нервирам за тоа Пред да добијам менструација на лицето ми се појавуваат бубалици и тоа не 2-3 туку околу 5-6. Мразам да ги кријам со шминка дали некој има решеније за тоа? Ако веќе е до природата што ми се појавуваат пред менструација, тогаш барем дадејте ми некој совет ако знаете, како да ги скријам а да не употребувам шминка
Ужасно Најмногу ми се појавуваат под носот, т.е над устата и некој пат под устата и се одвратнии, и најчесто горе на челото, ме нервира то шо не се ептен мали, туку се огромни, да ги прицкам боли, и зато ич не ги гибам, користам еден лосион со Еритромицин и доста сум задоволна
Имам чисто лице без ниту едно мозолче.Ама кога имам добиено,или пред да добијам ко ќе ми се нафрлат по едно две три мозолчиња значит ужас ми е,не се толку приметливи ама сепак.И сега сакам да прашам дали да си купам некоја крема да ги мачкам или да не ги буцкам?
И јас обично немам проблеми со лицето ама недела дена пред да добијам ми се прави ужас. Мозолчиња, црвенило, црнки.. Страшно! Некое чаре?
На моето лице 1-2 дена пред да започне менструацијата, се појавуваат 2-3 мозолчиња , а потоа кога ке почне, лицето ми е чисто
Немам многу проблематично личе, али секогаш ама секогаш пред да добијам тие денови мора да ме чеша лицето и да се направам мали акни
Катастрофа, ми се прават мозолчиња, обавезно пред да ми дојде, тие ми се показател дека тетката е на пат.
Ми се појавуваат 2-3 акни, ама не на лицето, туку на вратот. Не знам, зошто баш таму? А, лицето ми е посебно чувствително, така да тие неколку дена не го чепкам, бидејќи брзо ми се иритира, што иначе не е вообичаено за мене. Значи, ништо страшно и немам посебни проблеми.
Лицето ми е географска карта - оние што полагаат интерна матура географија, слободно можат релјеф, а богами и делови од светот да покажуваат на мене. Ужас ми е, изгледа ќе биде бурен и проблематичен месец со теткава.
Обавезно пред да ми дојде пред 3-4 дена ми излегуваат по 2-3 мозолчиња. Најчесто на чело или на брадата. Не ги чепкам воопшто откако ќе ми дојде сами изчезнуваат. Не се големи и не ми се проблем.