Mене секогаш,ама баш секогаш кога треба да ми иде ми испаѓа брунче точно во средина измеѓу веѓите и мнооогу ме нервира како бандини сум
кај мене прво ми излегуваа пред да добијам,ајде после неколку год.почнаа и после менструација, е сега знаат и плодните денови да ги најават...хаос!додека едни загинуваат,други излегуваат, а со е најлошо црвенилата флеките никако да загинат...се мислам како ке излезам на плажа ќе треба гас-маска да си ставам лицето многу се нервирам
На мене пред да ми дојди ми излегуваат по 2 мозолчиња.Се нервирам затоа што едното секогаш ми излегува кај брадата а другото на челото.Како некои рогови ми стануваат
Пред да ми дојде обавезно ми излегува некаде некое мозолче, најобично на челото. Ама не го стискам тоа само се суши и потоа ставам ракија.
Го мразам периодот пред и по менструација. Лицето ми е тотално никакво тогаш. И на вратот ми излегуваат истотака. Не само што имам мозолчиња,туку и на одредени делови ми се лупи и кожата. Освен вода и оние на Докторс не користам ништо друго.
Секогаш, ама баш секогаш пред да ми дојде менструација ми излегуваат 1-2 мозолчиња. Ништо не им правам, сами поминуваат.
Порано пред менструација не ми изгледуваше ни едно мозолче, и така си ги имав доволно. Но сега како почнаа, баш еден ден пред менструација, брумчее.
Ми излегуваат 1-2 брунчиња, ама одма ги средувам со крем за лице "Lala", а во случај ако го немам кремот,со пудра ги намачкам после 1 недела ги снема.
Абе додека ''тече'' супер ми е лицето,ама пред да дојде сигурно некое се појавува(нај често на чело,помеѓу веѓи)
Ми испаднаа две брунчиња бидејќи имам добиено од десна страна под око и се зголемуваат и поцрвенуваат и земав со тоалетна хартија ги истругав и се намалија па им ставам крема паста и ракија кога како мислам дека немам лошо направено?