1000 евра е курсот Се одржува онлајн Не добиваш диплома туку Сертификат! За валидноста и вредноста сите ќе ти кажат различно. Не би го изнел моето лично мислење. Најдобро е самата да истражиш. Ако веќе се впушташ во полето на фитнесот убаво е да се запознаеш со различните светски фитнес куќи/федерации и да видиш која локална академија има кредибилитет за да те сертифицира. Сертификатот сам по себе е само парче хартија кое е доказ дека си посетувала курс, и не е доказ за твоето знаење/искуство во фитнесот.
Дали може да ми препорачате некој добар и проверен фитнес тренер кој би ми изработил план за исхрана и тренинг? Некако немам никаков резултат според мојов план, па може најдобро е да се обратам кај професионалец.
Амин! Некој истомисленик за сертификатите! Кој се тоа дава и зема сертификати и работи со луѓе, чудо! Знаење 0, битно ќе се сликаме со ливчињата и ќе си играме тренери
Здраво, некој да преложи фитнес тренер со кој можам да вежбам во Ново Лисиче, најпогодено би било теретаната во Џевахир.
И јас сакам да почнам со личен тренер, ако некој знае би ценела да ми препорача само женско да е, за во Скопје ми треба и што мислите за колку време има резултати
diana_fitnesslifee на Insta Специфично за слабеење и растење на задник. Бев и за 2-3 недели одма почнав да гледам и осеќам резултати. Моментално е во Фитнес Парк, би препорачала да и пишете за цени на нејзините пакети. Ептен е срцка и има премногу знаење -- вистински професионалец.
Здраво, Ве замолувам за препорака на личен тренер (м/ж), на територија Аеродорм, Ново Лисиче. Се работи за млада девојка од 15 години.
Wow. И тоа мислам оваа цена е за да те пбјавува, ако неќеш да тр објави мислам 150€ беше. Бар да има резултати, пари не би жалела.