Да, така е. Мене па не ме ни објави, дека јас немав некоја килажа за огромна трансформација, 5-6кг беа во прашање кај мене. Мислам објавува кога прави драстична промена.
Баш wow Шо има врска ако не те објавува па толку разлика у цена за тоа само? Или приватноста на клиентот ја наплаќа? Реклама ако не си праи.. Глупости.
Па рекламата го продава. Ако не гледаш реални личности, би платила ли 100 и кусур евра? Јас не. Премногу тренери и нутриционисти објавуваат слики симнати од нет, така да и Ице отворено ќе ти каже дека сликите што ги објавува се тие што него го продаваат.
Здраво дечки, дали случајно знаете тренер кој вежба и тренира во ИБ фитнес односно Хексагон во Охрид?
Не би го гледал така... Не ја наплаќа приватноста на клиентот. Тоа му е реалната цена. Туку ако го рекламираш имаш попуст. Таков си е фитнес бизнисот. Трансформациите продаваат.
Здраво, ве молам ако знаете добар фитнес тренер во скопје кој работи со дијабетичари тип 1? Сепак треба некој со искуство и медицинско знаење ....Ве молам,ФАЛА
Koj bi mozel da predlozi trener so iskustvo i znaenje za katabolna i anabolna sostojba? Mala info vo sostojbava - pred 6-7 god,oslabeni 30tina kg vo rok od 3 meseci-trcanje 6 dena vo nedelata,bez mnogu znaenje za hrana i kalorii,jadev toa sto mislev deka e zdravo,bez koristenje na suplimenti nitu elektroliti. Dali od stres na telo,ili od istroseni resursi vo organizmot, amino kiselinite mi se nekoi niski nekoi visoki,a jadam skoro se,i mi nema logika zasto se amino kiselinite takvi. Pojaveni i drugi problemi sto isto taka bi se objasnile so toa sto jas sum "zaglaven" vo katabolna sostojba.
Здраво, здраво. Влегов да поставам слично прашање. Јас сум со инсулинска резистенција. Дали успеа да најдеш?