Да, така е. Мене па не ме ни објави, дека јас немав некоја килажа за огромна трансформација, 5-6кг беа во прашање кај мене. Мислам објавува кога прави драстична промена.
Баш wow Шо има врска ако не те објавува па толку разлика у цена за тоа само? Или приватноста на клиентот ја наплаќа? Реклама ако не си праи.. Глупости.
Па рекламата го продава. Ако не гледаш реални личности, би платила ли 100 и кусур евра? Јас не. Премногу тренери и нутриционисти објавуваат слики симнати од нет, така да и Ице отворено ќе ти каже дека сликите што ги објавува се тие што него го продаваат.
Здраво дечки, дали случајно знаете тренер кој вежба и тренира во ИБ фитнес односно Хексагон во Охрид?
Не би го гледал така... Не ја наплаќа приватноста на клиентот. Тоа му е реалната цена. Туку ако го рекламираш имаш попуст. Таков си е фитнес бизнисот. Трансформациите продаваат.
Здраво, ве молам ако знаете добар фитнес тренер во скопје кој работи со дијабетичари тип 1? Сепак треба некој со искуство и медицинско знаење ....Ве молам,ФАЛА