Мене за точно 6 ми беше готов. Ептен беа брзи. И тоа грешно ме имаа сликано (ко за лк) па дур доплатам дур се објаснам. Одма средија ама на главс им се качував
Проверете може да е готов Мене ми беше, не знам Не ми се веруваше дури. Ми реко дојди понеделник, отидов, и го земав
Jas vcera zborev so vraboten shto deli pasosi, mı rece durı se ızrabotuvaat slıkanı na 05,02 Jas sum slıkana kraj na fevruar ı sakame da ıdeme na odmor na sredına na aprıl. Da cekam redovna ılı da uplatam brza ?
Мислам дека сега веќе не можеш да уплатиш за итна, пошто веројатно ти е во процес на изработка. А средина на април ептен кнап некако Јас средина на февруари се сликав, деновиве планирам да одам да видам да не случајно се готови иако не верувам.
Јас сум од Скопје, колку што разбрав за нас треба да проверуваме на веб страната и кога таму ќе пише дека е готов, тогаш да одиме да подигаме.
Pa demek Ama i decko mi i tatko mi otidoa, isto i na niv im kazaa ,,dojdi togas i togas” i otidoa, i im bea gotovi. Edniot pasos edniot vozacka. A bas za tatko mi denta proveruvav koga bese da go zeme, davase ,,vo izrabotka” I dvajcata isto posle 5-7 dena zemaa, ne znam tocno da ne izlazam. A sajtot nz kolku e tocen. Posto ja iako se slikav. Mi stoese nekoj bezveze termin so go nemav ni zakazano
Taka mı kazha ovoj sto e na pasosı, 4100 den da uplatam ako sakam po ıtna postapka Posle kolku deka od slıkanje go zemaa tvoıte pasosot? Pomına mesec dena pısuva uste e vo ızrabotka..
Jas tocno 6 i toa so sab i nedela Ja 5.03 se slikav 11.03 bese gotov Oni se slikaa 14.03 , tatko mi eve pisal na 21.03 deka go zemal Pa i decko mi mislam togas vozackata, ili den pred/potoa Ama so itna bevme I jas i oni.
И јас слушнав дека пасошите биле готови ама не ги апдејтирале статусите на сајтот, планирам сега за некој ден да одам пак лично.
Тогаш тие од мвр се неписмени и не ги знаат законите, штом малата со улица во Штип ја праќаат да се слика во Скопје.
На колегата сликан 04,02, вчера му пуштиле СМС дека пасошот може да го подигне на денес од 15-16 часот. Ете ова е нешто ново.
Значи сега, крај на март, ги издаваат сликаните во почеток на февруари. Тоа се скоро два месеци, а сега има помалку гужви од декември/јануари што беа, тогаш во Пролеќе и без закажано можеше да чекаш да се сликаш, и по 8 саати се чекаше, а ги даваа за еден месец пасошите. Пак да не снемаа обрасци талентиве?