Мене двапати ме побараа, викам за попладне ми треба дека прва смена работам, вика таа до 13:30 ни се најкасно термините за возачка И потенцирав да ме бараат за попладневен термин. Вториот пат пак исто им викам, исто ми одговара. ...
Не знам, мене сами ми понудија термин, не барав јас. Ми кажаа датум, време и место, толку. Не прашаа дали ми одговара или не.
Vcera go pobaraa mazh mı za vozacka,mu kazaa dosta kasno termın, 20-00h Vıe sto se slıkavte redovna, posle kolku vreme go zemavte pasosot?
Не ме ни прашаа кога сакам само ми кажаа датум и време и пријатно. И баш сум само за возачка, друго имам извадено.
И мене ми кажаа во 1 ама викам не ми одговара, дали има попладне. И вика таа до 1 ипол имаме термини ама ќе забележам за попладне. Ова пред две недели. Некни саботата пак ме бараат од истиот број, викам вака и вака беше, таа вика ама немаме попладне термини и буквално ми спушти у фаца.
Dobar den sakam da prasam od mvr preeska mi dzvonea od brojot toj so e za zakazuvanje termin ama jas ne uspeav da im odgovoram dali e mozno pak da mi dzvonat za da si go zemam pasosot se slikav na kraj na fevruari?
Во Скопје сликана средина на февруари за сите документи, си ја пробав среќата да не се случајно готови, не сакаше ни да провери, виде само датум и ми рече, аа не од 03.02 уште ги чекаме не па овие.