Ако им кажеш дека не го носиш ќе ти го остават. Јас мојот го имав заборавено, не ми направија проблем.
Дали може да се патува во грција со стара возачка, поточно дали воопшто бараат на граница возачка? Имам сообраќајна зелен картон и полномошно за управување туѓо пмв и пасош со северна, само возачката ми е мк не ми е новата готова. И дали ако извадам меѓународна возачка ќе треба да ја дадам на граница и меѓународната и националната?
Ја сум сликана 28 фебруари и уште ништо а кај проверувате дали ви е готов пасошот директно прашувате кај сте сликани дека веб страната не им е ажурирана од 9 април?
Ништо уште. Последно бев на 5 април, ми рекоа дојди кон средината на април. Па планирам неделава да отидам пак.
Јас денес бев, сликана на 15.02 абер немаат. Сеуште се до 9ти.... до таму им заглавил системот и после продолжува од март па даље..
Чекај не разбрав, имале готови документи од март, а тие од февруари пошто им заглавил системот не се готови?
да читај и погоре има пишано членка дека она сликана во март го зела а сопругот од февруари сликан сеуште не е готов. да
Добро како е ова можно?! Дека престапна, со 29 дена се збуниле сигурно... Не се сериозни стварно и неспособни во едно
А системот само за пасоши не им работи или дека ја исто сликана на 28 феб за лична си ја земав пред една недела ми беше готова.
Не ми се јавија си проверив на страната за готови резултати на мвр, но имаше некои и после мене една недела сликани и на тие и беа готови, така да доколку има поминато еден месец од сликањето можеби ти е готов