Сликана 21 февруари во беко, за лична и возачка, вчера бев и уште не се изготвени На шалтер кажуваа доаѓајте по 45 работни дена … тоа се 2 ипол месеца, хаос жив
на мвр ви е ажурирано до 17.04.2024, јас немам попаметна работа па вака ќе ве информирам кога ќе има новости
Другарка чека пасош, била денес и рекле до 22 февруари сликаните се готови, да дојде за една недела (не е Скопје, друг град). Таа на 1 март се сликаше па ајде може ќе биде до Велигден.
Има ли некој извадено надвор од Македонија пасош сега набрзо? Во македонска амбасада, од почеток февруари уште се Макеоднија во процес.. Катастрофа значи, немам зборови Ни рекоа 2 месеци, уште малку 3 и никој ништо не знае. Ако некој се сликал сега набрзо може да ми пише приватно?
Никој не одговори за жал.. тој што ме сликаше за возачката ми рече иди нема да те вратат ваљда... ама и тоа не е сигурно, на среќа....
Прашајте во грчка амбасада, но логично е да ви важи меѓународната со новото име А вообичано на граница не бараат возачка
Се сликавме за пасош на 15.03 , ни рекоа за 3 Макс 4 недели ќе е готов . Не ни се брза воопшто , ни треба за 25.06. Ама ме зачудија зошто рекоа дека за помалку од месец ќе е готов . Има некој што зел толку брзо по редовна постапка ? За во внатрешноста прашувам
Добро вечер дами . Да прашам некој поинформиран , дали пунктот за издавање на лични карти во МВР Тетово работи во сабота , и ако да , од колку до колку часот ? Не можам да најдам инфо на нет , па морам вака ..
Девојки со колку време пред изминување на важноста од пасошот може да се патува , во земји што се во европска 3 месеци е мислам а за земји што не се ?
Сликана на 28 фебруари уште ништо.На твитер што ги читам сите различно ги змеаат без разлика кога си сликан нема ред изгледа на среќа е кога би бил готов. :/
Јас на 13.02 сликан во Беко, во петокот ми рекоа дека пасошот ми е готов ама не е донесен (Што и да значи тоа, ама има надеж). Демек да дојдам неделава пак да прашам.