Точно и јас од фев иста гомнарија имав, отидов и демек за две недели од сега… така да прашувајте лично не чекајте ! Попиздев да не се јават него све сам да бркаш и молиш! Гадови Сите што платиле онлајн , но и не мора да значи, многу пријатели си земаа без проблем но на повеќето или им изгубиле документи или бараат од банка испринтано. Ја преку стопанска..
Провери лично, немој како мене идиот да бидеш, сликна 08.02 бев пред две недели чисто онака и оп проблем! Отиди и прашај си, и не е на одмет да си извадиш извод само од тој ден ако мислиш дека би ти направиле проблем, да не се акаш отпосле по банко. Уште го чекам пасошот инаку./.
Ma ne uste ne sme slikani, ama prasav vo slucaj za plakjanje stom taka uma problem kje platime so karticka, ili uplatnica vo posta. Belkim Sega po izborite kje se ubrzaat malku postapkite, kako sto citav okolu 1300000 pasosi se vekje izdadeni do Februar. Pa ne znam vise uste koj ostana bez pasos. Mene mi e za kjerka mi, bebe e 6 m. Mislev kje pomine guzvata dosega...
Ma ostaj, ludnica e slikni ako uplakas u posta ili fotokopiraj.. Najgolen problem imaa onie sto zakazuvaa preku gov mk sajtot online..
Da ve prasam vie sto se slikale vo mart I nemalo nikakov problem so uplata I slicno, dali I za kolku vreme dosega ste go zemale pasosot?
јас се сликав на 19 март не ми е готов уште, колешка сликана 2-3 дена пред мене вчера го зема а ќерка и сликана две недели пред неа уште не и е готов... така да нема никаков ред
Mazh mı slıkan so mene ıst den jas pred dve nedelı go zemav toj uste ne.. vo ızrabotka bıl, a slıkan na 27 fevrıarı. Odmor ne mozam da uplatam zaradı ova
Ми стигна порака меѓутоа не бев тука, дали ќе ми прават проблем да го земам денови после терминот за подигање?
Zdravo, zakazan mi e termin za da gi smenam site licni dokumenti vo eden termin poradi promena na prezime i adresa. Ve molam da mi kazete koi dokumenti posle svadbata treba da gi odnesam na slikanjeto za da mi se promenat?
Vencanica kopija , kopija od izvod na rodeni so novo prezime , lk od soprugot i imoten list ako menuvas adresa