Законски има со Закон донесен пред 4 месеци. Услов е да нема промена на адресата. Не знам дали е започнато издавањето по итна постапка.
ova e bolno so go praat. Jas da vi kazam, kaznat li eden od utre nataka, treba da protestirame web sajtot ne im raboti, na telefon ne krevaat, i use ke kaznuvale kazete mi kako da zakazam od redovna vo itna? Posto stvarno mi treba, ke si platam
dobro kako zakazuvate? dve nedeli dzvonam dur da go ugasat brojot iam redovna u avgust, sakav da smenam vo itna
Немам закажано, членот праша дали има возачка по итна постапка. Одговорот е има, ама колку е „итна постапката“ е друго прашање.
Јас online закажав, сите можни термини ги испостискав додека не ми даде еден, и се сликав и веќе си ја земав за два дена возачката.
Лага е дека за 2 дена е готова. Истото и ја го направив, испокликав, одвај најдов на календар, се сликав ми кажаа за 2 дена. Денес треба да е готова. Бев, чекав 3 саата и ми кажаа не ми е, имаше луѓе кои беа сликани пред 2 месеци со итна уште не е готово имаше други кои пред 2 недели се сликае итна не е готов....а некои си земаа.... што да кажам... ми кажаа помини си овие 2 недели види...
Мојот брак е валиден, за жал. Катастрофа невидена. Наместо да важат личните документи до нивниот краен рок, тие мајтап си тераат. @МитеМен мислам дека тоа со личните карти уште не се применува. Затоа прашав. Како наместија за да го наполнат буџетот. Многу луѓе извадија пасоши и возачки по итна постапка. А тоа се пари....
lucky girl! Без никакви врски? Топ си имала среќа, можда не им се работеше денес, ништо, поагресивно ке проверувам тогаш фала ти
Немам врски, и јас се зачудив дека е готова, ама коа се сликав се испокарав со сите таму, пошо немаше ред, без термини се бутаа и со тој што ме сликаше си муабетеше повеќе од што работеше, и коа прашав за колку ќе е готова ми рече два дена ама пошо јас многу сум зборела може и 5. И во петокот ја земав.
Колку време чекаше за земање? Во кој период од денот има помалце гужва? Се сликав во петок по итна постапка, ми рекоа во Вторник ќе е готов, издавале од 12 до 19ч. ама преголема гужва имаше. Се надевам дека нема да чекам цел ден