Кога има најмалку гужва за подигнување возачка и пасош ? Од октомври сум сликана. Дали да излагам од работа или после 5, 6 да одам
Zdravo me interesira dali dokolku nemash zakazano termin i otidesh da cekash koga ke dojdesh na red bi mozel da se slikash ili mora da imash zakazano termin?
Проверете повторно деновиве. Мене исто ме немаше вчера и утринава, но сега кога проверив пак, ме покажуваше на списокот. Најверојатно го апдејтираат списокот.
Kako da se zakaze ,vrtev edno 5o tina pati nisto?Nie sme so novi ama na malava i istekuva vo Juni pa da is zakazam za nea .Ne uspevam da dobijam nikaako,citam pogore polesno se dobiva od a1
Јас вртев со денови, на крај во петокот успеав да добијам негде кај 15:30 почнав да звонам и после 10тина обиди стигнав до секретарката за избор на јазик, па чекав пола саат на телефон за да ми се јави некој. Пробајте тој период да ѕвоните, може е порастеретено па се добива полесно. Инаку да, од А1 ѕвонев.
Закажав телефонски за пасоши за децава пред некој ден. Денес случајно проверувам во резервации дали е се океј,пишува БЕКО,на телефон ми кажаа МРТВ со кабини со се'. Можно е да се толку лупнати?