А да си прашам само 4 папки можат да се направат за пораки? Се ми е преполно а ниедна не ми се брише,сите ми се драги.
^^ Треба да се направи опција за повеќе папки, мене уште одамна сите ми се наполнија, па за секоја нова морав да бришам по некоја од пораките. А тоа ми одзема време, морав да ги пречитувам и да селектирам, па да префрлам од една во друга.
^ Јас не сум ни знаела за папкиве, јас не бришам никогаш пораки од инбокс, секогаш ми е полн и со стигање на нови ми се бришат последните.
profil/Marzyana/ Девојкава ми испраќа навредливи пораки во врска со мојата религија, ми вика дека ме исплескал некој Турчин, Циган или Шиптар во кревет па заради тоа сум ја сменила верата . Дека сум била бедна, да сум се гонела од тука и уште 300 разни НАВРЕДЛИВИ глупости. Проверете ја малку, си ќутам и не ја навредувам затоа што културата не ми дозволува ама ова е претерано! Навистина веќе немам живци!
Пратив порака и незнам нешто кликнав и пораката отиде кај две форумџики како да ја отстаранам едната??
Може ке ми се смеете ама неможам на новиов форум да најдам каде се личните порки Незнам ни како да пратам.Одам на разговор ама тоа вајда е за на ѕидот да напишам.Ајде хелп малце.
Кликни на името на членот,се отвора профилот и каде што пишува Започни разговор или конверзација кликни на тоа и ти се отвора прозорчето за разговори,т.е. лични пораки порано како се викаа разговорите.