Над пораката пишува Откажи го разговорот,кликаш на тоа и потоа ти излегува Извести ме за следните одговори на разговорот,ако кликнеш на тоа ако има следни одговори разговорот ќе биде вратен во инбокс,а ако кликнеш на Не ме известувај за следните одговори,разговорот дефинитивно се брише.Пораките сега се викаат разговори.
@SunnyGirl2 Нема таква опција. Единствена алтернатива ти е да ја прикачиш сликата на некој од оние сајтови каде бесплатно можеш да прикачиш слика, при што на тој начин ќе имаш линк од истата кој ќе може да го пренесеш во пораката.
Може на форумов да се испрати приватна порака? (како што е на ФБ во inbox). Нов сум, затоа не знам. И ако можи, да ме научи некој како се прави тоа (да ми ја опише постапката, please
Ќе стиснеш на никот на некој член и потоа излегува профил,па до тоа пишува Започни разговор.Кликни на тоа Започни разговор,со тоа почнуваш да испраќаш приватна порака на некој член во неговиот инбокс којашто само тој може да ја види,а не и другите членови.
Пред неколку минути добив вознемирувачка порака од handsome29 . Мислам дека треба да добие бан, во пораката пишуваше Спојлер дека бил напален, сакал да ме види гола и сл.
Што па ти се вознемируваш од фригидни личности ? Ни те знае ни те познава ,синки стварно гола ке те види... полиј го со ладна вода и ке се отпали(стисни му игнор). Ги има такви за извоз
Пријави ја пораката,пријави го членот и потоа избриши ја сосема пораката.Администраторите се ќе средат.
Ништо посебно, ќе ти стои во листата кои ги следиш како на ФБ што е листата на пријатели и некогаш кога ќе сакаш да видиш што прави некој омилен член да не го бараш со пишување на ник туку само со еден клик да дојдеш до неговиот профил. Во суштина таа опција служи за полнење на егото да имаш што повеќе луге кои те следат демек популарна си.
Горе кај името ти се отвараат надоле опции оди кај приватност и тука има различни опции што можеш да си ги направиш како сакаш
дали ако редактирам веќе испратен разговор кој се уште не е прочитан членот ќе може да ја види само редактираната порака или?
Каде кога ќе го отворам профилот на членот на кој што сакам да му испратам лична порака можам да најдам опција лп?
И јас ова се прашував, мислам дека може само ако му кликнеш на името. Мене сега да ми го кликнеш нели ти отовра прозорче ново, и таму има Започни разговор, а на друго место не сум видела.