некоја изгубена гугутка е а? глеам пред малку имаше само 2 мислења а сеа само 1 иначе и на мене ми стоеше еднаш -1 али за некој ден се тргна само
еве видиси ...Ај сега јас едно прашање... Како можам да си ги зачувам пораките...пошо сите пораки што си ги имам ми се мн драги и нејќам да ги бришам, а тука повеќе од 100 не можеш да ги имаш.... има чаре или... ?
Кога ќе влезеш во сандачето, лево имаш ,,правила и папки,, таму имаш опција да си направиш нова папка.
Женски а оти мене 100 години ми стои Се испраќаат...се сеќавам еднаш за порака на една феминка што и пишав 1 ден и повеќе ми стоеше дека се испраќа
Како да бришам пораки? Се пребарав и не најдов таква опција ,или не гледам јас или не знам што е работата...
На иксот горе откако ќе ја отвориш пораката, или ако сакаш неколку одеднаш, маркирај ги тие што сакаш да ги избришеш, а потоа најдолу под пораките има „Избриши ги маркираните“, па на стрелката и тоа е тоа.
како да направам да не ми стигаат известувања на маил? кај пораки во прилагодување штиклирано ми е да не се праќаат на маил а пак стигаа?
^ Контролен панел - Прилагодувања - Глобални прилагодувања - Известувај ме за нови лични пораки - селектираш НЕ - Испрати
Сакам да прашам дали пораките кои одат во „се испаќаат“ може да бидат испратени а да не се преместат во испратени?
Доколку некоја порака ти се покажува во папката се испраќаат, тоа значи дека членот на кој што си ја испратила сеуште не ја отворил пораката,што членот на кој што си му пратила ќе ја прочита пораката,таа автоматски се префрла во испратени
^ Мислам дека тоа не е возможно. Освен ако не ја прикачиш сликата на некоја веб-страна, па така да ја пратиш, како слика од нет.
^Како што рече Хипица, значи мораш на некој вев сајт да си направиш акаунт(доколку немаш), таму да ја прикаиш,и од таму да го копираш линкот и да го прикачиш во ЛП Од ПЦ директно на форум може само во мислење.