Не е дека не е испратена пораката, туку дека не е прочитана од членот на кого си ја пратила пораката. Откако ќе ја прочита, нема да стои така „ се испраќаат“
Нешто не ми е јасно околу Личниве пораки , ми стои дека имам 2 нови а неможам да ги прочитам зашто папката е преполна , е сега ги избришав сите пораки и овие пак не ми ги отвара . Ај нема ми објасни некој како иде ова ?
една порака ми стои во папката се испраќаат уште од кога сум ја испратила и пишува вака Испратена на: 02 Авг 2012, 03:28 чаре некое?
^ај провери уште еднашка,кога ќе ја отвориш поракта над насловот на пораката треба да ти стои колемо компче ОДГОВОРИ
Имам 3 непрочитани ЛП...ми стигна и 4тата. Кога ќе стигне 4тата, се појавува дека има 1 непрочитана а всушност се 4. А кога ја прочитав последната, пак се врати бројката 3 непрочитани ЛП.
Цело време ми стои-имате една непрочитана порака,а немам,ги погледнав 100 пати Секогаш кога ќе се вклучам ми стои,и никако не се трга
^ Најверојатно сандачето е преполно. Може е да се складираат до 100 пораки, ако имаш над 100 треба да избришеш барем една за да можеш да ја прочиташ пораката.
Не е во ред нешто во последно време со личниве пораки, мене ми ги покажува како непрочитани пораките што ми стигнале уште пред една недела, а отворени се одма....
Зошто откога ќе се испрати личната порака, стои во делот - се испраќаат, а не во делот - испратени пораки? По испраќањето пишува дека пораката е успешно испратена, но не сум сигурна дали е така поради местото на кое стојат подоцна. Не знам дали е ова случај само кај мене или кај сите