Провери по грешка своето корисничко име некако да не си го стиснала, бидејќи мене неколку пати ми се има случено сама на себе да си пратам порака.
Јас не ни знаев дека е можно сам на себе да си пратиш порака. Која е поентата да постои таква опција? ОК технички несовршености, изгледа..
Бои на пораките Важна порака Одговорено на пораката Порака од пријател Порака од непријател Прашањето ми е како можам да означам порака со боја
^ќе ја маркираш пораката која сакаш да ја означиш како важна. И најдолу десно каде стојат опциите на пораките ти пишува: Демаркирај/маркирај како важна и ќе стиснеш на стрелките.
има ли некоја што може да ми пише лп зошто една моја другарка има проблем кој нзнам како да го решиме но стварно е сериозен
Мене ми пратила некоја феминка, пред некое време ЛП, а јас неможев да ја прочитам, зошто пораката беше избришана од модератор, пред да биде прочитана (такво беше образложението). Како можам да дознаам што пишело во пораката?
Отстранив папка по грешка. Не дека сум нешто емоционално приврзана со пораките во неа, ама убаво ми стоеше. Има шанси да се врати?